Tokyo Vice säsong 2 har premiär 8 februari på HBO Max

10 januari 2024

Säsong 2 av Max Original-dramaserien, Tokyo Vice, har premiär 8 februari på HBO Max. Se den nya trailern nu.

Se trailern HÄR 

Tokyo Vice är en kritikerrosad kriminaldramaserie skapad av prisbelönade manusförfattaren J.T. Rogers. Serien handlar om Tokyos undre värld på slutet av 90-talet, där ingenting och ingen är som det ser ut på ytan. Historien är löst baserad på den amerikanske Jake Adelsteins skildringar av sina år som journalist på en av stadens största tidningar. Adelstein (spelad av Ansel Elgort) är den första personen med utländsk bakgrund som tidningen någonsin har anställt, och som ung, ambitiös kriminalreporter knyter han snabbt relationer till stadens polis och medlemmar i yakuza. I säsong två dras vi djupare in i huvudstadens kriminella undre värld när Adelstein inser att hans liv och även de personer han står nära, är i fara. Serien är inspelad i Tokyo.

I huvudrollerna ser vi bland andra Golden Globe-nominerade Ansel Elgort, Oscar-nominerade Ken Watanabe, Oscar-nominerade Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu och Ayumi Ito. Nya medverkande i säsong två inkluderar Yosuke Kubozuka och Miki Maya.

Den norska regissören Eva Sørhaug regisserar två avsnitt i den nya säsongen.

Exekutiva producenter för säsong två är J.T. Rogers och Alan Poul, tillsammans med Alex Boden, Josef Kubota Wladyka, Brad Caleb Kane, Adam Stein, Ken Watanabe, Emily Gerson Saines, Ansel Elgort, Jake Adelstein, Kayo Washio, Destin Daniel Cretton, John Lesher, samt den fyrfaldigt Oscar-nominerade och Emmy-belönade filmskaparen Michael Mann. Tokyo Vice är skapad i samarbete med Fifth Season och den japanska distrubutören WOWOW.

Tokyo Vice säsong 2 består av tio avsnitt och har premiär på HBO Max den 8 februari. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt varje vecka.

Fler pressbilder finns här

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

HBO Max