Nyheter i november på HBO Max

26 oktober 2023

Här är de nya serierna, dokumentärerna och filmerna som kommer till HBO Max i november.

Förändringar kan förekomma

HÖJDPUNKTER PÅ HBO MAX I NOVEMBER

 

Gordon, Gino och Freds Road Trip Säsong 4 - Premiär 1 november

Tre stora egon i en liten bil. I säsong fyra ger sig de tre vännerna Gordon Ramsay, Gino D'Acampo och Fred Sirieix iväg på en biltur i Europa med Spanien som destination. I första avsnittet reser de till Andalusien där de säljer skaldjur och smakar på tapas i Malaga, besöker den historiska staden Ronda där Gino tar en paus för att äta paella, innan de fortsätter mot Jerez för att smaka på sherry och se om de har känsla för flamenco. I det andra avsnittet fortsätter det spanska äventyret i Galicien, nordväst i Spanien, där trion beundrar den 900 mil långa kustlinjen i ett område känt för sina keltiska rötter.
Två avsnitt, båda avsnitten släpps på premiärdagen.

Megan Thee Stallion Vs Tory Lanez: Five Shots – Premiär 8 november

En dokumentärserie i två delar från discovery+ om den ökända skjutningen år 2020 som involverade rapparen Megan Thee Stallion (Megan Pete) och rapparen Tory Lanez (Daystar Peterson), som blev dömd för brottet. Dokumentären behandlar händelserna från båda parters perspektiv: hur Tory Lanez fortfarande försvarar sin oskuld och varför Megan blev kritiserad på sociala medier trots det hon gick igenom.
Två avsnitt, båda avsnitten släpps på premiärdagen.

Rap Sh!t säsong 2 – Premiär 9 november

Rap Sh!t följer två före detta gymnasievänner från Miami, Shawna (Aida Osman) och Mia (KaMillion), som återförenas för att bilda en rappgrupp. I sin väg mot berömmelse ställs Shawna och Mia inför ett avgörande ögonblick i sin rappkarriär då de måste bestämma om de ska förbli trogna sig själva eller anpassa sig efter musikbranschens krav. Rollistan inkluderar även Jonica Booth som Chastity, RJ Cyler som Lamont och Daniel Augustin som Maurice. Hip-hop-duon Yung Miami och JT från City Girls är medproducenter.
Åtta avsnitt, två avsnitt på premiärdagen följt av ett avsnitt per vecka.

Julia säsong 2 – Premiär 16 november

I första säsongen av Julia fick Julia Child sitt eget TV-program. Som kvinnlig programledare för ett matlagningsprogram, något ovanligt vid den tiden, förändrades hennes vardag drastiskt och Julia blev känd. Efter en efterlängtad vistelse i Frankrike för att förbereda sig inför programmets andra säsong, riktar Julia in sig på USA med stopp i Washington D.C. och självklart i Boston. Där besöker hon flera ansedda restauranger och kockar. Julia och hennes team kämpar för kvinnlig representation i offentlig TV, och hennes resa påverkas starkt av de sociala och politiska utmaningarna i tiden. I huvudrollerna ser vi Sarah Lancashire, David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz, Fiona Glascott och Robert Joy. Chris Keyser fungerar som seriens showrunner och medproducent tillsammans med serieskaparen Daniel Goldfarb.
Åtta avsnitt. Tre avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt varje vecka.

David Holmes: The Boy Who Lived – Premiär 16 november

Filmen är en "coming-of-age" berättelse om stuntmannen David Holmes, en framstående tonårs-gymnast från Essex, England, som blev Daniel Radcliffes stuntdubbel i den första Harry Potter-filmen, när Daniel bara är elva år gammal. Under de kommande tio åren bildar de två ett speciellt band, men på inspelningen av näst sista filmen inträffar en tragisk olycka som gör att David blir förlamad med en ryggskada som vänder hans värld upp och ner. När Daniel och hans närmaste stuntkollegor samlas för att stödja David och hans familj, är det Davids extraordinära styrka och förmåga att kämpa som blir deras största källa till styrka och inspiration.

Fargo säsong 5 – Premiär 22 november

Femte säsongen av Fargo utspelar sig i Minnesota och North Dakota år 2019. Efter oväntade händelser som ställer till problem för Dorothy 'Dot' Lyon (Juno Temple) och får myndigheterna att jaga henne, återupptar den till synes vanliga hemmafrun en livsstil hon trodde hon hade lämnat bakom sig. Den prisbelönta serien är skapad av Noah Hawley och producerad av MGM Television och FX Productions. Förutom Juno Temple inkluderar rollistan bland andra Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh, Joe Keery, David Rysdahl, Lamorne Morris, Richa Moorjani, Sam Spruell och Dave Foley i den nya säsongen.

Tio avsnitt, ett avsnitt släpps varje vecka.

Fargo säsong 1-4 blir också tillgängliga på HBO Max från 22 november. Alla avsnitt släpps på premiärdagen.

Flera nya serier som kommer till HBO Max i november:

Scent of Time – Premiär 3 november
O Beijo Adolescente (Aka. Tonårs Kyss) – Premiär 9 november
Love Has Won (HBO true crime dokumentärserie) – Premiär 14 november
Candy Cruz – Premiär 23 november
Las Vidas De Felix (Aka.
Felix Liv) – Premiär 24 november
Aqua Teen Hunger Force säsong 12 – Premiär 27 november
Bookie – Premiär 30 november

Nya filmer, dokumentärer och stand-up-specialer i november:

Jeepers Creepers: Reborn – 3 november
Memoria – 3 november
The Humans – 3 november
Stand Up & Shout: Songs From A Philly High School – 8 november
You Were My First Boyfriend – 9 november
American Made – 10 november
Justice League X Rwby: Super Heroes And Huntsmen Part One – 10 november
Mortal Engines – 10 november
Albert Brooks: Defending My Life – 12 november
How We Get Free – 15 november
Pressure – 24 november
Shirley – 24 november
The Snows of Kilimanjaro (Aka. Les Neiges Du Kilimandjaro) – 24 november
South to Black Power – 29 november

 

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

HBO Max