Nyheter i juli på HBO Max

5 juli 2023

Miracle Workers säsong 4 – Premiär 11 juli
I en postapokalyptisk framtid möter en krigare från ödemarken (Daniel Radcliffe) och en hänsynslös krigsherre (Geraldine Viswanathan) den mest dystopiska mardrömmen: att slå sig ner i förorten. Tillsammans navigerar de i äktenskapets existentiella fasor och småstadslivet, allt under tvivelaktig ledning av en rik skrothandlare (Steve Buscemi). Miracle Workers skapades av Simon Rich. Exekutiv producent för Miracle Workers: End Times är Lorne Michaels. 10 avsnitt. Ett avsnitt i veckan.

Full Circle – Premiär 13 juli 
En utredning om en misslyckad kidnappning avslöjar en länge bevarad hemlighet som kopplar ihop flera karaktärer och kulturer i ett samtida New York City. Seriens rollista inkluderar Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes och Dennis Quaid. Full Circle är exekutivt producerad och regisserad av Steven Soderbergh. Ed Solomon är manusförfattare och exekutiv producent. Casey Silver är exekutiv producent. 6 avsnitt. Två avsnitt i veckan.

What We Do in the Shadows säsong 5 – Premiär 18 juli
Under säsong fem känner Nandor hur han glider ifrån Guillermo som spenderar mer tid med Laszlo, vars färdigheter som gentlemanforskare sätts på prov när han försöker lösa mysteriet med det märkliga och mycket hemliga förändringar som Guillermo går igenom Nadja, som lider av effekterna av en tidigare oupptäckt övernaturlig förbannelse, återförenas med sin familj - åtminstone en familj, från Gamla landet. 10 avsnitt. Två avsnitt på premiärdagen följt av ett avsnitt i veckan.

The Golden Boy – Premiär 25 juli
Vid 19 års ålder var Oscar De La Hoya en olympisk guldmedaljör i boxning, en flerfaldig världsmästare inom proffsboxning, en hjälte i sin hemstad och en förebild för sin mexikansk-amerikanska gemenskap i East Los Angeles. Med smeknamnet "The Golden Boy" steg De La Hoya till nationell berömmelse som en superstjärna både inom och utanför ringen tack vare sitt utseende, elektriska karisma och hjärtskärande historia om att vinna olympiskt guld för sin döende mor. Men allt var inte som det verkade vara bakom den polerade fasaden. Berättad i De La Hoyas egna ord genom en rad intervjuer med honom och de som står honom närmst. Regisserad av Fernando Villena, exekutiva producenter är Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Archie Gips, Mario Lopez, Jeffrey Stearns och David Wendell. 2 avsnitt. Båda avsnitten släpps på premiärdagen.

Nya och återkommande titlar: 
Rap Battlefield säsong 2 – Premiär 6 juli
The Rise and Fall of Hells Angels Denmark – Premiär 6 juli
Shaun White: The Last Run – Premiär 6 juli
Wanted - Millionaire – Premiär 7 juli
The Bronze Garden säsong 3 – Premiär 9 juli
Last Call – har premiär 10 juli
Martine: Chasing Justice – Premiär 13 juli
Timezone – Premiär 14 juli
Superpowered: The DC Story – har premiär 20 juli
MaPa säsong 1 och 2 – Premiär 21 juli
The Pact säsong 2 – Premiär 24 juli
Harley Quinn säsong 4 – Premiär 27 juli
Teenage Euthanasia säsong 2 – Premiär 28 juli
How To With John Wilson säsong 3 – Premiär 29 juli

Filmer, dokumentärer och comedy specials: 
Above Suspicion, 7 juli
Dirty Harry, 7 juli
OLDBOY, 7 juli
1408, 14 juli
Alone, 14 juli
Planetarium, 14 juli
Safety Not Guaranteed, 14 juli
The Butterfly Effect, 14 juli
The Nanny Diaries, 14 juli
Dark Crimes, 21 juli
First Cow, 21 juli
My Friend Dahmer, 21 juli
National Lampoon's Vacation, 21 juli
Southside With You, 21 juli
After The Bite, 27 juli
Running With The Devil, 28 juli

Pressbilder finns här

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

HBO Max