Nyheter i februari på HBO Max

29 januari 2024 - Senast uppdaterad 30 januari 2024

Här är de nya serierna, dokumentärerna och filmerna som kommer till HBO Max i februari.

Förändringar kan förekomma.

HÖJDPUNKTER PÅ HBO MAX I FEBRUARI

The Unbreakable Tatiana Suarez
Premiär 1 februari
HBO Sports-dokumentärfilm The Unbreakable Tatiana Suarez, regisserad av Cassius Corrigan, är en inspirerande berättelse om en idrottares passion och uthållighet. Dokumentären berättar om drivkraften hos MMA-fightern Tatiana Suarez, när hon förbereder sig för att gå in i ringen igen efter ett nästan fyra år långt skadeuppehåll från sporten. När hon ser tillbaka på sitt osannolika tillfrisknande, reflekterar Suarez över sin resa från brottningsunderbarn till professionell idrottare i Ultimate Fighting Championship (UFC), och arvet hon lämnar till unga kvinnor.
90 minuter

Curb Your Enthusiasm
Säsong 12 har premiär 5 februari
Den prisbelönade HBO Original-komediserien återvänder med den tolfte och sista säsongen. Larry David spelar en fiktiv version av sig själv. Larry David har allt: pengar, trygghet, berömda vänner, en entusiastisk fru och ett fantastiskt Hollywoodhem. Så varför är han fast besluten att göra sitt liv till en enda stor röra? Curb Your Enthusiasm är skapad och exekutivt producerad av Larry David. I sista säsongen ser vi Jeff Garlin, Susie Essman, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Richard Lewis, Ted Danson, Vince Vaughn och Tracey Ullman. 
10 avsnitt, släpps veckovis.

FEUD: Capote vs. The Swans
Premiär 7 februari
Andra delen av Ryan Murphys antologiserie FEUD: Capote Vs. The Swans är en dramaserie baserad på bästsäljaren ”Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era” av Laurence Leamer. Den hyllade författaren Truman Capote (Tom Hollander) omgav sig med en krets av samhällets mest framstående kvinnor - rika, glamorösa societetsdamer som definierade en svunnen era av överklassens New York, han gav dom smeknamnet "svanarna". Vackra och framstående inkluderade gruppen grande dame Barbara "Babe" Paley, Slim Keith, C.Z. Guest och Lee Radziwill. Förtrollad och fångad av kvinnorna smög sig Capote in i deras liv, blev vän med dem och blev deras förtrogna, bara för att slutligen förråda dem genom att skriva en fiktiv bok om deras liv och avslöja deras mest intima hemligheter. Rollistan inkluderar också Demi Moore, Molly Ringwald, Treat Williams, Joe Mantello och Russell Tovey. Den är skriven för TV av Jon Robin Baitz och är regisserad av Gus Van Sant, Max Winkler och  Jennifer Lynch. 
8 avsnitt. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

Tokyo Vice
Säsong 2 har premiär 8 februari
Tokyo Vice är en kritikerrosad kriminaldramaserie skapad av prisbelönade manusförfattaren J.T. Rogers. Serien handlar om Tokyos undre värld på slutet av 90-talet, där ingenting och ingen är som det ser ut på ytan. Historien är löst baserad på den amerikanske Jake Adelsteins skildringar av sina år som journalist på en av stadens största tidningar. Adelstein (spelad av Ansel Elgort) är den första personen med utländsk bakgrund som tidningen någonsin har anställt, och som ung, ambitiös kriminalreporter knyter han snabbt relationer till stadens polis och medlemmar i yakuza. I säsong två dras vi djupare in i huvudstadens kriminella undre värld när Adelstein inser att hans liv och även de personer han står nära, är i fara. I huvudrollerna ser vi bland andra Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu och Ayumi Ito. Nya medverkande i säsong två inkluderar Yosuke Kubozuka och Miki Maya. Den norska regissören Eva Sørhaug regisserar två avsnitt i den nya säsongen.
10 avsnitt. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

The Tourist
Säsong 2 har premiär 16 februari
Efter ett år av att ha rest världen runt och gömt sig har Elliot (Jamie Dornan) och Helen (Danielle Macdonald) sakta börjat bygga upp ett lugnt och stabilt liv tillsammans som pojkvän och flickvän. Men när Elliot får ett meddelande från någon från hans förflutna som vill träffas, reser paret tillbaka till Irland och bestämmer sig för att det äntligen är dags för Elliot att återupptäcka sina rötter. Men saker går inte som planerat och de möter flera farliga konsekvenser från Elliots tidigare liv. Manus av Jack och Harry Williams och regisserad av Fergus O'Brien.
6 avsnitt. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

Flera nya filmer och serier som kommer till HBO Max i februari:

SKAZANA (AKA. THE CONVICT) – Säsong 2 har premiär 1 februari, alla 8 avsnitt släpps på premiärdagen.
CHASING FLAVOR WITH CARLA HALL – Premiär 1 februari, alla 6 avsnitt släpps på premiärdagen.
JIU JITSU (film) – Tillgänglig 2 februari  
THE DINNER (film) – Tillgänglig 2 februari
THE BRAVE ONE (film) – Tillgänglig 2 februari  
WHITEOUT (film) – Tillgänglig 2 februari
THEY CALLED HIM MOSTLY HARMLESS (dokumentärfilm) – Premiär 8 februari
JUSTICE LEAGUE: WARWORLD (film) – Tillgänglig 10 februari
NINJA KAMUI (Adult Swim) – Tillgänglig 11 februari
THE TRUTH ABOUT JIM (AKA. MY GRANDFATHER THE SERIAL KILLER?) (dokumentärserie) – Premiär 15 februari, alla 4 avsnitt släpps på premiärdagen.
YOUNG SHELDON – Säsong 7 har premiär 21 februari, 14 avsnitt som släpps veckovis.

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

HBO Max