30 Coins säsong 2 har premiär den 23 oktober

26 september 2023

Spansk skräck när den är som bäst. Trailer och nya bilder för säsong 2 ute nu!

De flesta invånarna i Pedraza har förlorat sina sinnen och har blivit inlagda på ett psykiatriskt sjukhus. Elena ligger i koma i Madrid medan Paco som är plågad av dåligt samvete, försöker ta hand om henne. Samtidigt som skräcken växer runt dem, står våra hjältar plötsligt inför en ny fiende. En person så pervers att till och med Djävulen fruktar honom. Men vad har hänt med Fader Vergara? Är han död, liksom hans ärkefiende, Kardinal Santoro? Och var gömmer de torterade själarna sig?

Medverkande i den andra säsongen inkluderar bland andra: Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo och Manuel Tallafé.

Säsong 2 har spelats in i Spanien, Italien, USA, Frankrike och Storbritannien.

30 Coins regisseras av Álex de la Iglesia med manus av Álex de la Iglesia och Jorge Guerricaechevarría. Exekutiva producenter för HBO Max är Steve Matthews, Miguel Salvat och Antony Root. Álex de la Iglesia och Carolina Bang är exekutiva producenter för Pokeepsie Films. Produktionsbolaget är Anciana Milenaria S.L., ett företag under Pokeepsie Films.

30 Coins, säsong 2 (8 x 50 minuter), har premiär den 23 oktober på HBO Max.

Se trailer här

Nya bilder finns här

 

 

Kontakter

Linnéa Berglund

PR Specialist

HBO Max